Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

YLEISET EHDOT

Sinun yksityisyytesi on tärkeää CateringJoylle. Olemme kehittäneet Tietosuojakäytännön joka käsittelee miten keräämme. käytämme, jaamme, ja tallennamme tietojasi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme ja ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. 

 

Cateringjoy.fi on CateringJoy Experience Oy:n (Y-tunnus 2871132-2) omistuksessa oleva markkinapaikka pitopalveluiden tilaamiseen. Seuraavia yleisiä sopimusehtoja sovelletaan ainoastaan CateringJoy Experience Oy:n (jäljempänä Cateringjoy) ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. 

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa tapaamme kerätä tietoja, jotka keräämme tämän tietosuojakäytännön, mukaan lukien verkkosivustot (”verkkosivustot”) ja mobiilisivustot, sovellukset, widgetit ja muut mobiilit interaktiiviset ominaisuudet (yhdessä ”Sovellukset” ), muiden palveluiden kautta, joita voimme tarjota yhteyksissämme verkkosivustoillamme ja sovelluksillamme, hallitsemiemme sosiaalisten mediasivumme kautta (”Sosiaaliset mediasivut”). Henkilötietojen antamisesta me hyväksymme tämän tietosuojakäytännön ehdot.

Cateringjoy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. CateringJoy ilmoittaa Asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

 

Henkilökohtaiset tiedot, joita voimme kerätä

Henkilökohtaiset tiedot” ovat tietoja, jotka yksilöivät sinut yksilönä, kuten:

 • Nimi
 • Postiosoite (laskutus- ja toimitusosoitteet mukaan lukien)
 • Puhelinnumero (koti- ja matkapuhelinnumerot mukaan lukien)
 • Sähköpostiosoite
 • Asuinmaa

Kolmas osapuoli käsittelee maksut. Tällöin kolmas osapuoli voi kerätä henkilökohtaisia tietojasi, jolloin kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöt koskevat Asiakasta tämän tietosuojakäytännön sijasta. Me emme ole vastuussa kolmannen osapuolen henkilötietojen käytöstä.

Jos lähetät meille tai palveluntarjoajillemme muita henkilöitä koskevia tietoja, jotka koskevat sivustoja, olet vastuussa heidän henkilötiedoistaan ja sinulla tulee olla valtuudet tehdä niin. Muiden henkilötiedot ovat tällöin käytettävissä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

 

Miten voimme kerätä henkilökohtaisia tietoja 

Me ja palveluntarjoajamme voimme kerätä henkilökohtaisia tietoja monin eri tavoin, kuten: 

 • Sivustojen kautta: voimme kerätä henkilökohtaisia tietoja sivustojen kautta, esim. Kun kirjoitat uutiskirjeen.
 • Offline: voimme kerätä henkilökohtaisia tietojasi offline-tilassa, esimerkiksi silloin, kun otat yhteyttä asiakaspalveluun.
 • Online-seuranta: emme seuraa sivustomme käyttäjiä ajanjaksona emmekä kolmansien osapuolten verkkosivustojen kautta, minkä takia emme reagoi selaimen tekemiin ei-seuranta asetuksiin. 
 • Muista lähteistä: Saatamme vastaanottaa henkilötietosi muista lähteistä, kuten julkisista tietokannoista; yhteisiltä markkinointikumppaneilta; sosiaalisen median alustoilta.

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa sivustosi kautta antamat henkilökohtaiset tiedot voidaan yhdistää henkilökohtaisiin tietoihisi ja muihin tietoihin, jotka toimitat meille (verkossa tai offline-tilassa), jotka ovat julkisesti saatavilla tai joita muuten saamme verkossa tai offline-tilassa, esimerkiksi väestötieteellisten ja muiden tietojen, sosiaalisten medioiden ja muiden kolmansien osapuolten kautta.

 

Miten voimme käyttää henkilökohtaisia tietoja 

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa voimme käyttää henkilökohtaisia tietoja: 

 • vastata kyselyihisi ja täyttää pyyntösi, kuten lähettää sinulle uutiskirjeitä tai vastata kysymyksiisi ja kommentteihisi.
 • lähettää hallinnollisia tietoja sinulle esimerkiksi sivustotiedot ja ehdot, ehdot ja käytäntöjen muutokset. Koska nämä tiedot saattavat olla tärkeitä sivustosi käytön kannalta, et voi hylätä näiden viestien vastaanottamista.
 • ostamasi tilauksesi toteuttamiseen,
 • kommunikoida kanssasi ostostesi yhteydessä ja tarjota sinulle asiaan liittyvää asiakaspalvelua.
 • tarjota sinulle päivityksiä ja ilmoituksia kampanjoista ja ohjelmista sekä lähettää sinulle kutsut osallistua erityisohjelmiin.
 • ottaa yhteyttä sinuun jos emme ole kuulleet sinusta jonkin aikaa.
 • lähettää sinulle mainosmateriaalia
 • muokata kokemuksiasi sivustoista esittämällä sinulle räätälöityjä tarjouksia.
 • käsitellä alennuksia, palkintoja ja lahjoituksia.
 • jotta voit osallistua kyselyihin, arvontapisteihin, pikavoittoihin, kilpailuihin ja muihin kampanjoihin sekä hallinnoida näitä toimintoja. Joissakin näistä toiminnoista on lisäsääntöjä, jotka saattavat sisältää lisätietoa siitä, miten käytämme henkilötietojasi, joten on tärkeää, että luet lisäsäännöt huolellisesti.
 • jotta voit osallistua sanomalehtiin, keskusteluun, profiilisivuihin ja blogeihin sekä muihin palveluihin, joihin voit lähettää tietoja ja materiaaleja (myös sosiaalisen median sivujamme). Huomaa, että kaikki tiedot, jotka lähetät tai julkaiset näiden palvelujen kautta, tulevat julkisesti tiedoksi, ja ne saattavat olla kaikkien sivustojen kävijöiden ja suuren yleisön saatavilla. Kehotamme sinua olemaan erittäin varovainen, kun päätät julkaista henkilökohtaisia tietojasi tai muuta tietoa sivustoista. Jos haluat poistaa julkaisusi, ota yhteyttä ja pyydä poistamaan viestisi.
 • liiketoiminnallisiin tarkoituksiin, kuten liiketoiminnan analysointiin ja hallintaan, markkinatutkimukseen, tilintarkastuksiin, uusien tuotteiden kehittämiseen, sivustojemme parantamiseen, palvelujemme ja tuotteiden parantamiseen, käyttötapojen tunnistamiseen, kampanjakampanjoiden tehokkuuden määrittämiseen, sivustojen kokemuksen ja sisällön räätälöintiin joka perustuu aiempien toimien sivustoihin ja mittaa asiakastyytyväisyyttä ja tarjoaa asiakaspalvelua (mukaan lukien vianmääritys asiakkaan ongelmien yhteydessä).

 

Kuinka henkilökohtaisia tietoja voidaan paljastaa 

 • Sovellettavan lain sallimissa rajoissa henkilötietosi voidaan julkistaa: 
 • kolmansien osapuolten palveluntarjoajille, jotka tarjoavat palveluja, kuten verkkosivujen ylläpitoa, tietojen analysointia, maksujen käsittelyä, tilausten täyttämistä, infrastruktuurin tarjoamista, tietotekniikkapalveluja, asiakaspalvelua, sähköpostipalveluja, luottokorttien käsittelyä, tilintarkastuspalveluja ja muita palveluja.
 • kolmansien osapuolten strategisille kumppaneille, joiden kanssa voimme liittyä erityiseen suhteeseen. Me tarjoamme sinulle valintoja, jotka koskevat tätä jakamista ennen henkilötietojen jakamista tietyn strategisen kumppanin kanssa. Koska nämä kolmannet osapuolet käyttävät henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti, sinun on tarkistettava heidän verkkosivustoillaan tietosuojaa koskevia tietoja.

 

Kolmannet osapuolet

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske minkään kolmannen osapuolen yksityisyyttä, tietoja tai muita käytäntöjä, mukaan lukien kolmannet osapuolet, jotka käyttävät sivustoa, johon näillä sivustoilla on linkki. Linkin sisällyttäminen Sivustoihin ei tarkoita sitä, että me tai sen tytäryhtiöt tukevat linkitettyä sivustoa. 

Emme ole myöskään vastuussa muiden organisaatioiden, kuten Facebookin, Applen, Googlen, Microsoftin, RIM: n tai muiden sovellusten kehittäjien, sovelluspalvelujen tarjoajien, sosiaalisen median palveluntarjoajien, tietojen keräämisestä, käytöstä ja julkaisemisesta. 

 

Turvallisuus 

Käytämme kohtuullisia teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä henkilötietojen suojaamiseksi meidän valvonnassamme. Valitettavasti mikään tiedonsiirto Internetin tai datan tallennusjärjestelmän kautta ei voi taata 100 prosentin turvallisuutta. Jos sinulla on syytä uskoa, että vuorovaikutuksesi kanssamme ei ole enää turvallinen (esimerkiksi jos tunnet, että tietoturva jollain tavalla on kanssamme vaarantunut), ilmoita meille välittömästi ongelmasta ottamalla meihin yhteyttä.

 

Valintasi ja Saatavuus 

Valintasi, jotka koskevat meidän henkilötietojesi käyttöä

Annamme sinulle valintoja, jotka koskevat henkilökohtaisten tietojen käyttöä markkinointitarkoituksiin. 

 • Jos milloin tahansa haluat lopettaa meidän markkinointiviestimme puhelimitse, postitse, tekstiviestillä ja sähköpostitse, ilmoita meille sähköpostitse, soittamalla tai kirjoittamalla meille tai käyttämällä vastaanottamasi markkinointisähköpostin tilauksen peruutusominaisuutta. Pyydä viestissäsi, että haluat lopettaa sähköpostimarkkinointiviestien vastaanottamisen meiltä.
 • Emme myöskään luovuta henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, tytäryhtiöt mukaan lukien, kolmannen osapuolen suoramarkkinointitarkoituksiin, jos olemme vastaanottaneet sinua koskevan pyynnön siitä, että henkilötietojasi ei jaeta kolmannen osapuolen kanssa tähän tarkoitukseen. Jos haluat lähettää tällaisen pyynnön, ilmoita meille sähköpostitse, soittamalla tai kirjoittamalla meille. Ilmoittakaa selvästi, että pyydät CateringJoyta luovamasta henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin.

 

Kuinka pääset käyttämään, muuttamaan tai poistamaan Henkilötietojasi 

Voit tarkistaa, korjata, päivittää, poistaa tai muutoin rajoittaa henkilötietojesi käyttöä, joka on aiemmin toimitettu meille. Lähetä meille sähköpostia, soita tai kirjoita meille ja selitä selkeästi pyyntösi.

Pyynnössäsi kerro, mitä tietoja haluat muuttaa. Haluatko, että henkilötietosi poistetaan tietokannastamme tai muuten kertoa meille, mitä rajoituksia haluat käyttää henkilötietojesi käyttöön. Yritämme vastata pyyntöösi välittömästi. Huomaa myös, että saatamme joutua säilyttämään tietyt tiedot ennen tapahtumia, jotka olet aloittanut ennen tällaisen muutoksen tai poistamisen pyytämistä (esim. Kun teet ostoksen tai käytät alennuksen, et voi ehkä muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia tietoja kunnes vasta toteutuneen tilauksen jälkeen.)