FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Miten tilaaminen toimii?

CateringJoylla voit helposti tilata pitopalvelua suoraan pitopalvelijoilta täyttämällä yhden lomakkeen, joka löytyy täältä. CateringJoyn kautta saat suoran yhteyden pitopalvelijoihin, jotka täyttävät vaatimuksesi. Muutaman arkipäivän sisällä saat pitopalvelijoiden tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Voit keskustella pitopalvelijoiden kanssa tarjouksista tai muutoksista. Valitse sopiva tarjous ja nauti pitopalvelusta!

 

Kuinka kauan kestää, että saan tilaukseni?

Pitopalvelu tarjouksen saamiseen voi mennä muutamasta tunnista muutamaan arkipäivään, riippuen miten kiireisiä pitopalvelijat ovat, ja miten monta tarjousta heidän pitää prosessoida päivittäin. 

 

Miten monta tilausta saan pitopalvelijoilta kerralla?

Voit saada viisi tarjousta tilauksesta, riippuen varauksista ja hakuehdoistasi. Jotkin pitopalvelijat voivat olla varattuina päivämääränä, jota haet, jolloin tarjouksia voi tulla vähemmän kuin viisi. Suosittelemme yhden tai kahden keittiötyylin tilaamista kerrallaan.

 

Mitä tarkoitatte ”sopivalla” pitopalvelijalla?

Tilauksesi yhdistyy laajan tietokantamme pitopalvelijoiden kanssa, sekä tilauksesi että pitopalvelijoiden yksityiskohtaisten tietojen mukaisesti. Tämä automatisoitu prosessi on tasavertainen kaikille ja auttaa yhdistämään asiakkaita ja pitopalvelijoita, jotka sopivat toisilleen, lopputuloksena win-win!

 

Miten maksan pitopalvelusta?

Kun olet tilannut ja valinnut pitopalvelun, saat pitopalvelijalta laskun. Maksa pitopalvelijalle laskun ehtojen mukaisesti.

 

Maksaako CateringJoyn käyttäminen jotain?

Ei. Palvelun käyttäminen on täysin ilmaista.

 

Miten pitopalvelun hinta määritellään?

Jokainen pitopalvelija laatii itse oman tarjouksen ja oman hinnan.

 

Kuinka peruutan tilaukseni?

Tilauksen peruuttamisessa sinun pitää olla yhteydessä pitopalvelijan kanssa, jolta olet ostanut pitopalvelun. Palautukset tapahtuvat kyseisen pitopalvelijan ehtojen mukaisesti.